top of page

Uudet tuulet puhaltavat

VIIKINSAAREN KESÄTEATTERI

kesateatteri.png

Viikinsaaren kesäteatteri tarjoaa Suomen laadukkaimpia ja parhaimpia kesäteatterielämyksiä maailman kauneimmalla saarella. Yhdistä laivamatka, laadukas teatteriesitys sekä monipuoliset saaren ravintolapalvelut yhdeksi kokonaisvaltaiseksi elämykseksi, ja koe rento, mutta onnellistava kokemus keskellä kauneinta Tamperetta.

 

Viikinsaaren kesäteatterin ohjelmistosta vastaavat yhteistyössä Suomen Hopealinjat sekä Suomen Kiertueteatteri. 

Vierailuesitykset Viikinsaaren kesäteatterissa 4.-19.6.2024

Neljä miestä tuulisella Saimaan saarella, muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Usein huiman hauskasti, yhtä usein kömpelön karheasti. Miehet kuljettavat tarinaansa parinkymmenen Junnun laulun voimin, huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä. Ja jossain kääntää norppakin kylkeään.

Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tuomas Uusitalo ja Puntti Valtonen
Live-yhtyeenä näyttämöllä Antti Paalanen ja Kiharakolmio

 

mielensapahoittaja.jpg
Viikinsaaren kesäteatterissa 3.7.-9.8.2024

Kotimaisen nykykirjallisuuden rakastettavimpiin hahmoihin kuuluva Mielensäpahoittaja saapuu viimeinkin Viikinsaaren kesäteatteriin. Mukanaan hänellä on elämäntarinansa, itse kyhätyt testamentti ja arkku. Niin, ja poika, miniä sekä muutama muu.

Ikonisen Mielensäpahoittajan saappaisiin astuu rakastettu tamperelainen näyttelijä ja teatteriohjaaja Ola Tuominen.

Viikinsaaren kesäteatterissa 14.-30.7.2024

Kesällä 2023 Viikinsaaren kesäteatterissa supersuosion saanut Tatu ja Patu pihalla -esitys palaa Viikinsaareen yleisön pyynnöstä. Tatu ja Patu pihalla on koko perheen ratkiriemukas esitys kaikille heille, joilla ei ole mitään tekemistä ja heille, jotka ovat unohtaneet leikkimisen jalon taidon. Tarjolla on outolalaiseen tapaan outo esitys kaikesta siitä mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä. 

Viikinsaari on koko perheen saari. Elämyssaari tarjoaa hyvää ruokaa, juomaa ja seikkailuja kaikeniköisille. Varaa aikaa ja herkuttele vaikka kolmen ruokalajin kartanomenu tai nauti Viikinsaaren legendaarinen brunssi.  Lapsille ja aikuisille on tarjolla myös rennompi perhebuffa ja tietysti Viikinsaaren kaikki muut ihanat ruokapisteet palvelevat saaren asiakkaita.

KUVAGALLERIA

bottom of page