top of page

UUTTA VIIKINSAARESSA: NOLLA CABINS

Viikinsaaren Nolla-mökit sijaitsevat saaren eteläpuolella lehdon siimeksessä. Ympäristöystävälliset Nolla-mökit antavat mahdollisuuden vierailla ainutlaatuisissa paikoissa luonnon keskellä.

 

Mökin ikkunasta avautuu mökin sijainnin mukaan joko upea järvinäköala tai monimuotoinen metsä jylhine mäntyineen. Mökin suuret ikkunat ja telttamainen arkkitehtuuri tekevät yöpymisestä ainutlaatuista. Voit todella kokea nukkuvasi luonnossa, kaukana kaupungin sykkeestä.

Viikinsaari_Nolla_Cabins_229 copy.jpg
Viikinsaari_Nolla_Cabins_257 copy.jpg

Nolla-mökki on parhaimmillaan kahdelle yöpyjälle, mutta Nollassa voi mukavasti majoittua myös lasten kanssa, sillä sängyt saa levitettyä yhdeksi suureksi pediksi. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy laadukkaiden peittojen ja tyynyjen lisäksi muun muassa liesi, ruuanlaittoon tarvittavat välineet sekä ekologiset kertakäyttöastiat. Lisäksi mökit on varusteltu valoilla, sähköpistorasialla ja lämpöpatterilla, joka mahdollistaa yöpymisen viileämpinäkin aikoina. Lemmikit ovat myös tervetulleita Nollaan, sillä yksi mökeistä on lemmikkiystävällinen.

Nolla tarjoaa majoittujilleen kuljetuksen edestakaisin ja yleinen saunavuoro sisältyy myös majoituksen hintaan. Voit täydentää saariseikkailuasi ja nauttia vesiretkistä vuokraamalla Nollalta yksikkökajakit tai SUP-laudat.

 

Tule kokemaan ainutlaatuinen majoituselämys Viikinsaaren Nolla-mökeissä ja tee kesästäsi unohtumaton saaren luonnonkauniissa ympäristössä ja monipuolisten palveluiden äärellä!

bottom of page